Főbb funkciók és tulajdonságok

EGÉR FUNKCIÓ
A U-Pointer valamennyi, a számítógépen megszokott egér funkciót biztosítja, így a klikket, a kettős klikket és a jobbegér klikket egyaránt.
ÍRÁS ÉS RAJZOLÁS FUNKCIÓ
A U-Pointer írás és rajzolás funkciója egyedülálló precizitást és rendkívül gyors reakcióidőt biztosít, amely nagyságrendekkel túlszárnyalja a többi elektronikus táblát.
ÍRÓ PROGRAM
Az író program mindenekelőtt a magasabb színvonalú előadásokat és megbeszéléseket támogatja.
ÁLLÍTHATÓ KÉPERNYŐMÉRET
A U-Pointer által használt tábla mérete tetszőlegesen állítható 40-től egészen 150 hüvelykig, amely egyaránt alkalmazkodik mind a 4:3-as, mind pedig a 16:9-es képernyőformátumhoz.
MAGAS FELBONTÁS
Más interaktív táblákkal szemben a U-Pointer igen magas felbontást, pontosságos és gyors reakcióidőt biztosít.
HORDOZHATÓSÁG
A U-Pointer kicsiny méreténél fogva egy zsebben elfér, így bárhová könnyen elvihető és bárhol használható.
ÜZEMBE HELYEZÉS
A U-Pointer elektronikus tábláját bárhol üzembe lehet helyezni. Mindössze annyi a feladat, hogy a kisméretű készüléket USB-n keresztül csatlakoztassuk egy számítógéphez.
EGYSZERŰ HASZNÁLAT
A szoftvert és a hardvert egymáshoz optimalizálták az ideális teljesítmény érdekében. A lebegő menük illetve fix menüsorok tetszőleges módon állíthatók. A multimédia funkcióknak köszönhetően az írott kép digitálisan tárolható és más személyekkel is megosztható.
ÁR ÉS KÖLTSÉGEK
A U-Pointer a hagyományos elektronikus táblákhoz képest igencsak mérsékelt áron vásárolható meg. Ezen túlmenően a fenntartási és tárolási költségei elhanyagolhatóak.
FORRADALMIAN ÚJ TECHNOLÓGIA
A U-Pointer egyedülálló érzékelő technológiája a lehető legnagyobb precizitásra és sebességre képes, és egyben páratlan rugalmasságot és technikai versenyképességet biztosít.